返回列表 回復 發帖

1976

Calcutta, 4 mars 2011 (Washington Bangla Radio) Eros International Media Ltd (Eros International), har Indias største integrerte filmstudioet annonsert utgivelsen av Red Chillies Entertainments Always Kabhi Kabhi den 17. juni 2011. Produsert av Shah Rukh Khan, markerer filmen den regidebut av skuespiller-programleder, radio jockey og teater artist, Roshan Abbas og stjerner debutanter Zoa Morani, Giselli Monteiro, Ali Fazal og Satyajeet Dubey i hovedrollene.
  
Alltid Kabhi Kabhi er en morsom, coming of age film og har blitt inspirert av Abbas populære 1999 play Graffiti. Musikken til filmen er komponert av Pritam. Birollene for filmen inneholder Satish Shah, Lilette Dubey, Navneet Nishan, Vijay Raaz, Manoj Joshi, Mukesh Tiwari og Aakash Khurana.
  
Det siste året på skolen, et år om første kyss og knuser. Av å være så trygg og likevel så usikkert. Et år fylt med lever opp og leve opp til forventningene.
  
Historien om Hindi film Always Kabhi Kabhi (2011) ligger i St. Marks School, Delhi. Vi blir introdusert til et sett av venner.
  
Tariq Naqvi, Bill Gates av St Marks - The geek som hadde kinnet til å være kul, men båret byrden av å måtte utmerke seg på alt.
  
Aishwarya Dhawan, var hun pusten tar, hvis et vakkert ansikt kan lansere en 1000 skip, kunne Aish lansere en million. En mor som ville at hun skulle være en filmstjerne ikke mindre enn Aishwarya Rai!
  
Nandini - hun var mildt sagt tispa. Jeg tror ikke hun hadde en eneste venn i de 12 årene hun tilbrakte på St. Marks. Bortsett fra Toy boy hennes 25 år gamle kjæreste som kanskje var for dum til å forstå den fulle effekten av hennes syre tungen. Alt han var interessert i kanskje fikk tungen rundt.
  
Og så var det Sameer aka Sam. Han ble Mr. Shortcut alltid finne ut en måte å gjøre noe raskere og raskere. Tariq pleide å si at Sam er den type fyr som ville finne en snarvei for en snarvei. Sam ikke ønsker å tilbringe livet hans telling avdrag som hans regnskapsfører pappa,nike free run 3.
  
Året på St Marks begynte med mye spenning, hadde Principal Khan og Ms Das bestemt at skolen skulle delta i interschool Shakespearewallah konkurransen og nåtid Romeo & Juliet!
  
Historien utspiller seg deretter en rekke dramatiske hendelser som finner sted i hver av disse karakterenes liv og hvordan de finne svar på hvert spørsmål på en ungdommelig reise sammen.
  
Character Sketch
Aishwarya Dhawan: En pen pike, de mest ettertraktede i skolen, men likevel svært jordnær jente, venn y, omsorgsfull og hjelpsom.
  
Sameer: ​​Kuleste en på skolen. Cool doningen skole, slem, intelligent, morsom kjærlig, eventyrlystne,nike free sko, dristig, fartsfylt og risikofylt.
  
Tariq Naqavi: Briljant intelligent, No nonsense fyr, ambisiøs, hardt arbeidende, oppriktig, vennlig og moden.
  
Nandini: The trouble maker, sladder monger, oppmerksomhet søkende og frekk men innerst inne på jakt etter ekte vennskap og kjærlighet.
  
Skuespillere: Zoa Morani, Giselli Monteiro, Ali Fazal og Satyajeet Dubey (Lead
Roller), birollene: Satish Shah, Lilette Dubey,nike free run 3, Navneet Nishan,
Vijay Raaz, Manoj Joshi, Mukesh Tiwari og Aakash Khurana.
Regi: Roshan Abbas
Produsert av Shah Rukh Khan
Banner: Red Chillies Entertainments og Eros Underholdning
London, 19. desember (IBNS) Til tross for å være eier av en enestående rekord mot Australia, sier India batsman VVS Laxman han er klar til å gjøre alt om igjen i det som nesten sikkert vil bli hans siste Test tur av landet.
? Du ønsker alltid å bevise deg selv mot den tøffeste motstanden. De fleste av de australske lagene jeg har spilt mot hadde noen gode spillere, og det var en utfordring å ta dem på. Det har alltid brakt det beste ut av meg, sier han i et intervju med Wisden Extra.
? I 25 tester mot Australia Laxman gjennomsnitt 55,58, inkludert hans episke omganger av 281 i Kolkata mars 2001 som inspirerte India til en berømt seier etter å ha fulgt videre. I sine 11 Tester i Australia Laxman har scoret fire minneverdige århundre, inkludert tre (167, 178 og 109) ved SCG.
Hvor andre indiske batsmen har kjempet for å takle den ekstra sprett, har Laxman blomstret med sin evne til å kjøre av ryggen foten og trekke foran torget. Jeg har alltid likt plasser hvor ballen kommer på til flaggermus, og hvor det er tempo og sprett, sier han. Australske grunnlag pleier også å ha raske utmark der du får full valuta for bildene dine.
? Men å gå inn i Boxing Day Test Laxman vil ha noe å bevise når han gjennomsnitt en ydmyk 18.50 fra tre kamper på MCG, med en høyest score på bare 42.
? Og mens Michael Clarke nye-look Australia kan ha falt ned verdensrankingen, er det ingen snev av selvtilfredshet fra Laxman som han ser fram til hans siste tur i landet.
? Deres [Australias] kampvilje og nektet å gi opp gjør dem de tøffeste motstanderne, sier han. De vil gi deg noe enkelt. Selv på J19-nivå, var det på den måten. De var veldig aggressive, og de var raske til å identifisere svakheter.
? Laxman sin hengivenhet for cricket i Australia går så langt tilbake som hans skoledagene: Som ung gutt, pleide jeg å våkne opp tidlig i morgen for å se cricket fra Australia, da vi hadde en sendingen, og jeg elsket å lytte til slike av Richie Benaud, Bill Lawry og Ian Chappell gi innsikt om spillet. Å faktisk gjøre renner det var noe spesielt, han reflekterer.
? Hele intervjuet med VVS Laxman vises i Wisden Extra, den nye online magasin fra Wisden. Den utgaven inneholder også romanforfatter Rahul Bhattacharya på? India, Gideon Haigh på? Australia s turbulent forhold med Michael? Clarke,? Wisden Arkivmateriale? Av Greg Baum og Matthew Engel,? Satire? Fra Alan Tyers and Beach, fem klassiske Australia- India tester,? pluss? Patrick Eagar s personlige valg av hans favoritt? bilder? av australske cricketspillere.
Related articles:
返回列表